viernes, 3 de febrero de 2012

EL portafoli

En les últimes sessions de classe ens hem estat dedicant a la realització del portafoli amb el recull de totes les activitats, és a dir, a fer una pàgina web.


Al principi, cal dir que totes vam esverar-nos al pensar en la idea de crear una pàgina web, però amb atenció a les instruccions dels professors i paciència ens en vam acabar sortint!


La construcció d'aquest consistia, bàsicament, en dos passos: primer fer el disseny (a partir del Kompozer) i després penjar-ho a la xarxa amb el Filezilla. A tot això, calia tenir molt present l'origen de tots els documents i arxius a penjar, ja que era imprescindible que tinguessin la mateixa procedència.


Així doncs, puc dir que en aquests dies ho he après tot de com fer una pàgina web: des dels programes, fins a la importància de guardar-ho tot en una mateixa carpeta, fins a la repercussió que té que el nom dels arxius estigui en majúscules o en minúscules o accents, encara que sembli una tonteria. A més, he vist que allò que aparentment pot resultar una meta inassequible, pot acabar sent molt més senzill del que t'esperes...




Aquí us deixo amb l'enllaç del portafoli de la Georgina i meu:


http://dcem.ub.edu/ad/ad14930554/index.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario