miércoles, 30 de noviembre de 2011

Els jocs interactius

En la sessió del dia 29 de novembre, amb l'Àngels, hem estat fent jocs interactius, que consisteixen en una feina d'enllaços i diferents possibilitats segons les respostes possibles.

Al principi de fer-ho, tant jo com la meva companya Georgina, anàvem una mica perdudes, però després ens hem anat animant i, mica en mica, ens n'hem sortit sense dificultats. El problema ha aparegut quan, després de tenir-ho tot muntat, hem afegit els enllaços i  hem volgut comprovar que funcionés: no hi havia manera que aquests portessin allà on tocava. Després li hem demanat ajuda a l'Àngels i ens ha donat una possible solució al problema, però tot i així no serivia. Finalment, en un últim cop de mà, ella ha pensat en alguna altra opció per fer i ens ha salvat definitivament.

Així doncs, d'aquest dia m'emporto la idea de la importància d'anar explorant i buscar diferents alternatives per arribar a la solució desitjada, encara que el camí no sigui exactament el mateix que t'han indicat. Crec que això és un bon concepte amb què quedar-me, i encara més en el sorprenent món dels ordinadors i les tecnologies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario